more days like this and i'm gonna die!

 2013-03-31    22:50:00   av:kaatrinskoog
En av tidernas längasta dagar? 
 
Usch! trodde aldrig denna dag skulle ta slut.. trött så jag skulle kunna dö! varmt som tusan har det varit! hela +6 grader, nästan så man skulle kunna tänka sig gå ut i bikini och lägga sig och sola :D  ♥♥ Solen har skinit hela dagen och jag elt och hållet älskar det ♥♥♥♥  Pricken över it är ju att mamma OCH mormor har bakat idag uuuhhh såå gött!
 
Blev dressyr för alla eftersom det är pay & jump imorgon! 
Filly hoppar 70cm och 80cm!
Corinne hoppar 90cm och 1m
Daranka hoppar 90cm och 1m 
Länk till starlista finns --> http://www5.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_559139/cf_87178/PayAndJump_r-tt.HTML
 
 

Iallafall började jag dagen med dressyr klockan halv 11 som jag skrev igår! dock försov sig Julia så jag fick rida själv. tur va vell dä, för det gick katastrof dåligt. i mitt huvud iallafall! Pigg som tusan och ville springa och titta på molen så fort hon kunde.. haha in pajjas! kollde varför hon inte reagerade nnär jag tog i bettet, kom fram till att bettet ''hängde'' i munnen så jag fick spänna åt det och då gick hon super fint? blev lite lätt fundersam, för jag tycer bettet sitter högt upp men Daranka tycker att det sitter bra för hon tuggade fradga och gick supeeer fint och hur lätt som hels att stanna. jaja ibland så blir man fundersam på dessa små djuren... 
Sen när Julia hade vaknat sa jag till henne att komma så red vi dressyr på Filly och Misty, Vet inte när Filly gick så är fint sist? gick so en liten ängel i form och sprang lungt och fint HERREGUD blev så nöjd med henne lite av dressyr finns kvar från när hon va liten knäpp fis! kan inte klaga på den fina tösen, nu ska hon hoppa fint imorgon också. TROR inte det ska vara några problem när det är soppas lågt!
Kusinerna kom och tittade när jag red, så fick bli av till mormor för en fika. o.s.v
Sen hem till sista ponnyn, tog henne barbacka med det tunnaste täcket (så jag inte skulle bli skitig) även hon gick i fform som en liten prinssesa, vad händer? hon som i onsdags inte ens ville sänka huvudet? jaja fick så behaglig galopp. synd att hon inte gick så fint när jag tävlade dressyr! de två senaste dressyrena har det stått på protokollet fört att det gick för sakta, sen andra gick det för fort.. ibland undrar jag hur dommaren tänkte för det va samma dommare, men två olika tävlingar! haha ja... jag är ialla fall nöjd med min prinssesa som vet var hon har sin hage när jag släpper henne på gården, sööööt!
 
Går bra på instagram nu också! 394 följare, behöver 400 för att vinna över Agne, haha känns lite lovande faktiskt!  Följ mig gärna så jag kan vinna över na, HA HA! ;)
hoppas ni har haft en bra påsk! :)
Hoppas på att alla klasser kommer bli filmade imorgon, dom kommer upp vart eftersom! :D
 

kommer somna innan klockan slagit 00.00

 2013-03-30    23:07:33   av:kaatrinskoog
Usch va trött jag är, tankarna far runt som yra hönor i huvudet, om allt från hästarna till vad maskar äter.. tänker på minst 1 miljon grejer just nu.. trött och vill bara sova som jag ska försöka göra nuuu! ZZzzzz
 
Har fixat stallet ridit och donat, Städat hela mitt rum, WOW! bland bet värsta jag har gjort... usch och fy blev klar nu började halv 8, men kollade på Fångarna på fortet så började igen halv 10 och klar nu kvart i 11. och tycker själv jag har massa kvar att göra.. jaja nu Klarade av att inte fylla en hel tvätt maskin idag, förska gången på minst 6 år. jag måste varit duktig idag, går frammåt! Manna hatar när det blir mycket tvätt, haha! 
ååhh gud va godis vi har! :O fick ta en glass bunde (2 liters bunke med lock) hela den är över fylld med godis så vet inte om den ens går att stänga.. (red påsk idag, så fick godis på många olka ställen. lite överallt) toppade nästan när jag och lollo gick påsk för ett x antal år sen, då hade jag kanske 2-3 kilo godis!
 
Halv 11 imorgon ska jag och Julia rida dressyr, SENAST! får se vem av hästarna jag börjar med men det får nog bli Daranka, hon som äär lung och fin, heh... Jaja blir en hel dag med dressyr eftersom alla ska hoppa Pay'n Jumpen på måndag. Hah ska anlita en dressyr ryttare som bara älskar dressyr och kan rida det åt mig, så kul på en skala tycker jag att det är med dressyr. 
Imorgon kommer mina kusiner, tror det va Malin och Björn som skulle komma! uuuhh va kul, har inte träffat dom på 2 år tror jag, så det ska bli fett skoj. 
Tror mina knän är på väg upp till himlen, usch va ont jag har i dom, kan inte rör dom, kan inte gå, kan absolut inte stå på knä.. så det är inte så kul, hoppas på att dom kommer överleva måndagen! Hoppas på att mina små hjärtan är taggade till att hoppa! :)
 
Nu ska jag sova så jag verkligen kommer upp imorgon! :)
 
 
 

ha ha ha!

 2013-03-30    09:49:17   av:kaatrinskoog
Tycker själv jag råkade stanna dennaa bilden rätt snyggt.. 
 

GLAD PÅSK!

 2013-03-30    09:37:57   av:kaatrinskoog
Fin bild jag och Jesscia gjorde på tyskan! ;) haha!
 
 
 
 

5 sporter jag har tränat!

 2013-03-30    09:34:39   av:kaatrinskoog
I mina år har jag hållt på med många olika sporter! Här har ni dom :
 
1. Ridningen, den började jag med när jag va liten och har fortsatt ända till nu, sat/skrittade på en häs första gången näär jag va 3månader! :)
 
2. Fotboll.. tränade när jag va liten(bäst i laget) haha fatta inte hur jag kunde vara det hatar ju fotboll u? slutade dock för jag tyckte det va tråkigt!
 
3. Gymnastik, jag tränade gymnastik i 5-6 år tror jag, lärde mig grymt mycket och tyckte det va as skoj! men slutade för det blev för mycket så jag orkade inte riktigt :/
 
4. Taekwondo, tränade i 3.5 år tror jag, tränade och tävlade! AS kul i början men sen blev det så många nya så fick göra samma sak varje träning så det blev tråkigt, när jag tog rött bälte slutade jag! :/
 
5. Innebany, även dä va fett skoj, roligaste jag va mä i inom innebandyn va nog skol SM som vi vann! (ja har ett SM guld) men slutade för jag hann inte med 3 ponnyer,skola och innebandyn så valde bort den!
 
 
Som här 5 sporterna har jag hållit på med och haft as kul i, men things change, the interest decreases, life goes on!
 
 

let's try this again..

 2013-03-29    22:25:28   av:kaatrinskoog
De två senaste dagarna har uppdateringen varit kass! vaknade 04.56 igår med spräng huvudvärk.. somnade inte om heller och skola på dä,sen karlstad och shoppade bikini och ett par skor, sen vidre hem och rida Filly... mitt huvud hade dött innan jag ens va hemma så orkade inte skriva något inlägg igår..jaja.
 
Sa ju att det skulle hända en spännande sak idag! kommer bara säga att det gick lite över förväntan faktiskt! Grymt kul att se men mycket som behöver fin fixas! får se vart det bär av! Och nej jag ska inte köpa en ny ponny! 
 
Red ut med Julia på Corinne och det gick, ja lite sådär.. Misty va as pigg och Julia hade nog inte väntat sig dä.. haha red bort till Wasa och tillbaka så Misty slapp slå ihjäl sig på isen utan sina bak skor! Men lilla Corinne va så lugn och fin så på bort vägen... När vi skulle rida  hem hann  jag inte ens ta tag i tygeln innan hon ville löpa iväg.. typsikt lilla Corinne ;)
Daranka fick hoppa lite! hade en tunna och två dunkar staplade på varandra på sidorna så det såg ut som hon hade hinderstöd på sidorna. Och Julia va snäll som ställde upp ett räcke åt mig med 3 bbonnar och två hinderstöd. hoppade på räcket ett par gånger upp till 75cm innan jag hoppade tunnan som hon inte brydde sig om utan hoppade hur fint som helst... hade väntat mig ett jätte hopp eller att huvudet va hur långt ner som helst, men så blev det ju dock inte. sen hoppade jag på räcket lite upp till 1m. vill bara säga att jag tänkte på säkerheten idag.. Röda ''converse'' skor och ingen väst. Dock först gången jag hoppar utan förbygel eller martingal när jag har sadel på så är rätt nöjd med henne ändå! :)
 
UNDERBART! vill jag bara säga, påsklov hur underbart är inte det? åå vår känslor? låg i paddocken på dunkarnna och sola förut när några red Igor! kände bara hur värmen smög på  ansiktet! åååå så gött!
Pay'n Jump på måndag också, vall bara att det ska va måndag nuuu! ''_''  längtar sönder till att komma ut och tävla! 
 
Ser ut som en bomb har träffat min garderob.. alla kläder ligger på golvet känns det som så måste städa.. fasen va tråkigt, för bli imorgon, eller nästa dag, eller dagen efter dä, eller jaa när jag orkar. haha !
 
 
 
TÄVLAR MED MIN KOMPIS PÅ INSTAGRAM, MÅSTE FÅ 400 FÖLJARE INNAN HENNE! FÖLJ MIG ! @KATRINSKOOG
 

gårdagens inköp!

 2013-03-29    17:13:56   av:kaatrinskoog

Stall skor röda gör snygga ! :))This is fuking awe

 2013-03-28    11:31:57   av:kaatrinskoog

beroende framkallande!

 2013-03-27    21:09:53   av:kaatrinskoog
har blivit beroende av 3 appar på telefon..
 

Instagram!  @KATRINSKOOG 

 
Blogg.se
 

Kaatrinskoog.blogg.se

 
och Facebook!
 

Katrin skoog

My life is like a big dream YOLO

 2013-03-27    21:03:15   av:kaatrinskoog
Har efetr många o och men äntligen kommit ner i sängen aldeles själv med min telefon! kvart i 9 på kvällen ligger jag med matkoma och död... kan det bli bättre? hahah ;)
Imorgon är sista dagen innan påsklov! fasen va jag länktar redan nu!! vill bara få lov så jag kan sova ut på morgonen! Redan på fredag händer det spännande saker! ^^ hoppas allt går, som det gör i mitt huvud! Sen på måndag är det Pay and jump! :) bra början på lovet! :)
 
 jag lär juh ha världens knäppate kompis...  hon ringer när jag rider *Corinne....
Jag sa ''Hej''
hon svarade '' Det spökar''
inte ens ett hej fick jag :P haha hon hade hört fotsteg i hennes hus och hon va själv hemma. Vad ska jag göra åt dä? Jaja jag fick henne ut ur huset i gympa shorts, trots att hon igentligen inte ens vågade gå någonstas.. jag fick inte heller lägga på förens hon hade låst dörren... HAHA knäppa vänner..
 
Pigga ponnysar har jag också! alla fick sig en lite lättare tur till brödfabriken Wasa ;)
Började men Corinne med sin underhals... pigg som ett litet piggsvin, hoppade runt och slängde med huvudet, men gick iform lite då och då! jag red inte så speciellt seriöst för håller fortfarande på att sätta igång dom lite. Red kanske bara i  35-50 min! så fin mitt lilla hjärta :D
Sen tog jag lilla Daranka som redan började att imponera i stallet där hon stod själv utan att vara stressad! gnäggade inte en ända gång och stod som en liten ängel! När jag red ut sprang hon som vanligt i form, MEN utan att försöka sticka på något sätt! lugn och fin va hon! :D
Till sist tig jag Filly skrittade fram med Emmy och Igor bort till andra avfarten, sen red jag själv bort till Wasa och kollade i skuggan, hon såg ut som en dröm häst med henne galopp(hon taxerar) och långa hovskägget! Pigg och frammåt men som valigt hur lätt som helst att stanna! Hom är att en liten dröm ponny! :D
 
 

YAY!

 2013-03-27    20:36:40   av:kaatrinskoog
Imorgon blir du min om allt går som det ska! :D
Bär av till karlstad och shoppa med pappi och anders imorgon :)
 

Pay'n Jump FÖR ALLA!

 2013-03-27    09:23:00   av:kaatrinskoog
Har länktat efter att tävla så nu är alla mina små ponnysar, även Filly! Anmälda till Pay'n jump i Filipstad! :)
På måndag! :) ALLA KAN ANMÄLA, TÄVLINGEN FINNS PÅ TDB!!! PERFECT FÖR DIG SOM VILL KOMMA IGÅNG ELLER STARTA HÖGRE KLASSER!
 

Filly:  70cm & 80cm
Daranka: 90cm & 1m
Corinne: 90cm & 1m
 
Tagga hihi! ;)
 

 

My own stars! ****

 2013-03-26    22:08:54   av:kaatrinskoog
känslan av att inte ridit '' seriöst'' på en hel vecka och hästarna går som små änglar!
Så underbart! :)
 
Filly va hur mjuk i munnen som helst och sprang i form hela tiden! gud så fin hon är min lilla fina vita dröm! 
Daranka va mjuk ochh grymt pigg, så kul att hon aldrig får slut på energi... min knäppa lilla häst!
Corinne sprang så fint och mjukt i form hela tiden, mn fina llilla tös! 
 
Red lite lättare dressyr å alla idag ca 40-45min per häst,alla sprang as fint i form och flyttade as fint för skänkeln o.s.v! och ändå har jag inte ridit något, som sagt igår gick jag bara med Corinne och Daranak igår! Filly skrittade jag på i grimma och grimskaft! så jag är så imponerade av mina så älsklingar! :))
 Sneak Never on someone who is not ready!

 2013-03-26    21:11:15   av:kaatrinskoog
Som rubriken lyder så gav jag mamma en rejälv smäll i ansiktet idag.. HAHA! 
Jag slog med andra ord till mamma rätt i ansiktet med -som tur- handflatan! 
Som alla vet har jag tränat Taekwondo, som är en kampsport som bygger på självförsvar och inte bara för att slåss!
 
Hur det gick till?

Jo! jag va på skulle gå ut från toaletten, bara dä att mamma stod bakom dörren - Med en Jason från fredag dn 13:e plast mask - och det viste inte jag. så när jag kom runt dörren skrämde hon mig med ett litet BUUH! Jag hoppade till som en lite skrämd unge, sen tittar jag fort på henne och ser den där jäkla masken så jag blir skit rädd och slår mamma med hanflatan på masken, ALLT JAAG HAR! så hon tog av sig masken och höll för ansiktet och skrattade så hon grina, samma som mig som hade ramlat ihop som en lite bebis på marken och skrattade...jag hade lyckats träff näsbenet och tänderna, men trodde jag bröt näsbenet på henne.... nu mer på kvällen sa hon att hon hade mest ont i näsbenet! Så nu satt jag och skrattade så jag höll på att dö!
 
Vad har vi lärt oss?

Jo smyg dig aldrig på mig när jag inte är berädd och specielt inte med en mask som jag inte är van vid att se! Se i sådanna fall till att vara berädd på att få en hand i ansiktet.. hahah! 
 
 
 

Sometimes someone needs a hive five in the face!

 2013-03-26    20:51:19   av:kaatrinskoog
Här har ni 5 saker jag hatar när folk gör!
 
1. Folk som bara kommer in och försöker vara med fast igentligen bara vill utnyttja personerna för att inte vara själv!
2. Folk som tjatar tills dom får ett svar, även om personen inte hör eller pratar med någon annan!
3. Folk som inte har växt upp och tror inte killar och tjejer kan vara vänner!
4. Folk som bara pratar och bryr sig om sig själva!
5. Folk som är kaxiga på datorn men inte i verkligheten!
 

Här har ni 5 övriga saker jag hatar!
 
1. Små djur, spindlar,ormar,skalbaggar, getingar osv..
2. Att få smör på fingrarana när jag smörar en smörgås!
3. När något blir fel när jag slår in paket eller juklappar!
4. När jag inte orkar städa och det verkligen behövs!
5. När radion på telefon blir hackig!
 

my head, my thoughts, my words! hard to change!
 
 

 
 

Mar. 26, 2013

 2013-03-26    08:13:26   av:kaatrinskoog
Efter en vecka i sälen va jag inte så taggad att gå till skolan, nu sitter jag andra dagen och är lika trött som igår, som tur är spännande går vi bara till Torsdag :D och sista halvan av torsdagen ska vi göra något med elevrådet något kul skulle det vara ! :) har NO nu, sjuuukt otaggad! rätt Gött på hemkunskapen ska vi göra påsk mat med gods efterätt och grejer typ. skriver meeer snart !

Filly fick skritta igår och Corinne och Daranka fick en promenix runt industrin :)HEM LJUVA HEM!

 2013-03-24    16:38:52   av:kaatrinskoog
Blir så FÖRBANNAD på mig själv att jag inte orkar ta tag i bloggandet...
 
En hel vecka i sälen tar hårt!

Söndag till torsdag va jag i Hundfjället med Mamma,Lollo & Matias,Axel,moa,lena & mats, Elvira,Lukas,daniel & Angelica. åkte i massa vind och kyla! Men tusan va jag har åkt och haft riktgigt KUL! Ramlat och skrattat som en liten 5 åring. Badat, åkt skidor, after ski, bar häng och massa mer har jag gjort! haft 5 grymt roliga agar med de!
 
Torsdag förmiddag kom Pappa och Anders upp, åkte lite med Anders ungefär till klockan va 4 sen in i den nya lägenheten packa in och massa avslutade den dagen med att bada. På kvällen kom älsta brodern Daniel och Mia-Maria. Maria hade inte åkt snowboard på 4 år så ja.. Jag åkte mest med Mia-Maria lite lungt sådär! Anders och Daniel körde så fort! lite kul att jag ramlade innan jag skulle på liften när jag åkte brevid Maria som gick med snowboarden.. HON GICK!! och jag ramlar.. hur illa kan det bli? ja,ja haft fett kul hela veckan men börjar änna i benen nu när jag sitter i bilen på väg hem! 
 
kommer sakna sälen som en lite gris! Rätt skönt att komma hem också till en skön säng!
 
 
 
 

Darankas debut i LA

 2013-03-22    21:40:35   av:kaatrinskoog

Darankas debut i LA, grymt fin men ett stopp :)

Tröttt

 2013-03-21    22:31:21   av:kaatrinskoog

What a Day!

 2013-03-20    12:33:41   av:kaatrinskoog
drar ett inlägg nu när jag ska äta.
är i fjällen och det blåser som Faan! blåst omkull 3 gånger haha! ska vidare ut och åka snart sen iväg till experium och båda med Lollo. Chill ! :)Fy tusan va goa backarna är, och massa nysnö man kan åka i. offpisten är ju suverän!

jag kommer bryta alla små ben jag har i min lilla kropp... haha!

 2013-03-19    17:57:33   av:kaatrinskoog
Har äntligen fått lite tid att blogga! 
kommit in från backen och placerad framför TVn... skrällen hahah 
 
Gjort ett katastrof åk idag HAHA 
Började redan i liften.. Lollo och jag va på samma knapplift.. hon åkte baklänges och skulle vända men slog typ i mina skidor.. så hon ramlade hahaha! så vi fickåka Offpist ner till trollskogen och.. jag tog tag i en gran för att stanna mn ramlade och började glida ner.. när jag väl kom upp åkte skidorna iväg.. SEN tillslut kom vi ner i trollskogen, vi åkte ut och började åka i guppen i skogen och Lollo började - enligt mig - jaga mig så jagkör med ena skidan rak ner in i en snökant så jag höll på att köra sälen... sen kom jag upp och vi åkte vidare. Lollo sa att ho inte  hade någon balans men ändå åkte hon ner i en annan stig dör hon inte kunde svänga och hennes skida lossnade.. denna runda tog säkert mist 10min.., haha 
 
Började dagen med att köra Sälen på väg mot Branten. troddde jag bröt käken först .. ja jag kommer inte överleva denna vecka.. haha döööör!
 
nu ska jagg ta med mig lollo och hitta på något HDH!
 
saknar mina fisar!

chillar

 2013-03-18    17:18:12   av:kaatrinskoog
Efter 4-5 timmar i backen har jag äntligen kommit in, nu väntar badet sen in ner i sägen för en nya tag i backen :)
 
Har fikat i stugan, fy fasen va DYRT det är här. sitter och kollar på TV två små björn ungar som leker skit söta är doom! en sådan vill man ha i sängen söt som  fan ^^ 
 
Skriver mer sen hinner inte nu !

USCH!

 2013-03-18    17:04:00   av:kaatrinskoog
Såg detta på ponnysanning, hur kan man ens tänka tanken?? USCH!
 
 
 
 travhäst dumpad
 

Linderödsborna såg en bil med hästransport köra in på en grusväg för att sedan fort köra därifrån.I morse stod där en vanvårdad travhäst i en närliggande kohage - troligtvis kvarlämnad.– Jag trodde inte folk kunde göra något sådant här, man gör ju allt för sin häst, säger Matilda Jakobsson som hjälpt till att ta hand om den.

Under dagen har invånarna i Linderöd, sydväst om Kristianstad, gjort allt för att hjälpa valacken. De har matat den med hö och lagt på täcke och hägnat in den i hagen.– Jag är inte hundra procent säker, men den är troligtvis dumpad. Den är i väldigt dåligt skick, den har inte haft det bra, säger Matilda Jakobsson.Men vems det är vet inte Linderödsborna

INTE SAKNAD

Den pälsöverväxta frysmärkningen på halsen skvallrar om att det är en travhäst.– Vi ska försöka raka honom där han är frysmärkt för att få fram någon ägare ur registret så att man har något att gå på. Just nu vet vi ingenting, säger hon.Hos polisen finns ingen anmälan om att hästen ska vara saknad.När den hittade var den utsvulten och törstig. Hästen har inget hull och hovarna är oskodda och långa. Matilda Jakobsson tror att det var månader sedan en hovslagare verkade hovarna.

'' Hjärtlöst''

Men i övrigt är travaren en fin häst till sinnet.– Han är jättesnäll och det märks att han blivit mycket hanterad. Jag tror att det är en äldre häst eftersom den är så lugn och snäll, säger hon. Hon har själv häst och hon säger att hon inte kan förstå hur någon vill lämna sin häst mitt ute i skogen. – Man gör allt för sin häst. Det är en familjemedlem och jag tror att många andra hästmänniskor håller med mig. Man gör inte så här, det är hjärtlöst, säger hon

 

 

Hatar att läsa sådant! Tycker trav hästar används som redskap  nu för tiden! haft 3 trav hästar själv! Skulle aldrig under några omständigheter lämna en  häst någonstans! även om jag inte har tid eller någon plats! ALDRIG!

morgon i sälen är bättre än skolan!

 2013-03-18    08:39:12   av:kaatrinskoog
Undr om de i skolan har det bra?!? hahah!
 
Klockan va ställd på 07.40, jag trode lift fan öppnade 08.00 så jag fort som fan upp och så berättar mamma att den inte öppnar fören 09.00, jaha då får man sitta och vänta så det blev  ett inlägg istället... Jaja jag och lollo ska va fört i liftkön iallafall! haha Tror jag börjar med branten, får se va lollo börjar med om hon vill ta väggenn
Jag åker inte väggen p.g.a det som hände i worldcup backen.   Bara så ni vet haha jag snurrade ner för bokstavligen hela backen. och den är '' granne''  med väggen så den är innte stor och jävligt brant.. haha jaja.
 
undra hur mina hästar har det ..<3
 
 

i love great bed time storys

 2013-03-17    22:10:23   av:kaatrinskoog
En hel dag  sälen/hundfjället är krävande! :)
hunnit med massor ;)
Skidor
bloggat
toppstugan
TV tittande
Time hette visst affären, 2 gånger
varit ute lite
kollat hästhoppning
duschat 
och åter igen TV ;)
 
känns mer än vad det är ;) hahah
 
laddar upp bilder på Instagram då och då så cheka in där ofta och kolla :)
 
 
Fick ni 2 instagram biler ! :)
 
 

@INSTAGRAM

 2013-03-17    21:42:41   av:kaatrinskoog
@Katrinskoogfin heztar

 2013-03-17    19:54:25   av:kaatrinskoogAlla bilder är tagnä av Jasmin Hedberg, henne finner ni på instagram @Jasminhedberg och på picasa

sälen levererar

 2013-03-17    15:14:46   av:kaatrinskoog
nu sitter jag i stugan och haråkt mina först åk, shit va död jag är redan.. men det går nog över snart! :)  får se om det blir nö mer åk, tror inte det ;) ska cheka om Lollo har komit upp än. det tror jag dock inte :/ hoppas ppå det så kan lilla hon och jag gå till TEMPO - en lite affär - och köpa lite Godis hihi ^^

 Käkat på toppstugan! kan det blir bätter?
 
får lite panik, har utslag på handen som vägrar att försvinna. har aldrig haft så tidigare tror jag reagerar på något, det kom i skolan. Dyng jobbigt är det :( 
 
 
Alla bilder hittar ni på Instagram kommer lägga upp massor med bilder där! :)
@KATRINSKOOG

dör

 2013-03-17    09:51:02   av:kaatrinskoog
 
Herre gud! Är det bara jag eller är inte detta den bästa hoppträningen någonsin? tror jag dööör! ahahhahaha

åker i en bil, åker flera mil

 2013-03-17    07:58:49   av:kaatrinskoog
Nu sitter jag i bilen på väg till sälen, jag och Lollo ska dö denna vecka haha ! ^^ TAGGA! 
 
kommerlägga ut lite bilder från sälen sen ! :)

godnattt!

 2013-03-16    22:04:25   av:kaatrinskoog
tar ett litet inlägg nu innan jag ska sova!
 
imorgon bär det av till sälen, bara jag och mamma som åker känns konstigt.. :/ men bror är ju klumpig så, ett brytet eller en spricka i revbenet. jaja :/
 
jag och julia hoppade Corinne och Filly lite förut och dom hoppade med glädje som valligt mina små skruttar:) 
 
skriver mer imorgon bitti ska sova nu, klockan ställd på 05.45 upp tidigt och ut med hestar:)
 

Happy horse, happy owner

 2013-03-16    20:42:33   av:kaatrinskoog
Tänkte blogga efter träningen men telefon hade inte så mycket batteri.. och sen glömde jag den i Felicias bil...
kan det bli bättre? 
 
jaja träningen gick super ^^ 
framridningen va hon hur fin och underbar som helst! gjorde allt super fint, va riktigt nöjd med hennes mjuka stadiga mun. Det brukar bli en dragkamp o galoppen men det blev det inte! super glad över det :)
övningarna va hon lugn men ändå på utan att vara stark och hoppade hur fel vi än kom - det hade vi problem med förut- hade ändå höjd över hindret! fina svängar och lugn mot, super fiin :)
'' banan '' hade hon mer energi i, och tyckte det va super kul. då blev hon lite stark! men jag fick tillbaka henne. sista hindret va på mittlinijen en oxer med galoppbom... där tänkte hon dra men jag fick hejd på henne och va klar långt innan hindret men det gick lite fortare.
 
Skönt att hon tycker det är så roligt och att hon är så pigg. så glad med tösen :D
 

peolpe really need to think sometimes!

 2013-03-16    08:36:12   av:kaatrinskoog

If I were you I’d ask myself this:

Would you choose a hairdresser with trashy hair?
Would you trust a dentist with bad teeth?
Would you consult a surgeon without recommendations/renommés of great results?
Would you buy a fitness dvd where the promoted results of muscle definition aren’t even visible, but instead all covered up?

So cut yourself some slack and think for a second. No matter what it might be – if there is something in life that constantly triggers you and always seem to push those negative buttons of yours? Take charge. Raise your eye gaze. See the real problem and deal with it. There are no shortcuts. Just dedication and commitment.  When is YOUR time to start?”

 

morgon Sverige kl.5

 2013-03-16    08:26:36   av:kaatrinskoog
Nej legat i sängen sen 5, får då vaknade jag... 
 
ska nog pallra mig uppoch gå ut och fixa små djuren i stallet kanske :) 
 
 
vill bara i väg och träna nu har länktat som tusan efter att få träna!! hoppas på att hon är fin så jag inte behöver skämmas  hahah !

bloggggg lust

 2013-03-16    08:05:45   av:kaatrinskoog
Jisses vilken blogg lust jag fick när jag fick se att jag kan svara på kommentarer och lägga upp bilder! kan det bli bättre? äntligen :)  
 
Har blogg lust men om det blir så får vi se! så hilma skönt att det funkar igen! :)   
 
Jaja får hoppas på att jag drar igång men vi får se eftersom jag ska till sälen nästa vecka! 
tagga tagga tagga! :) åker på söndag till söndag, hur ska jag klara mig utan mina ponnnysar? :O nej fy..
 
men idag ska jag och Daranka träna för Anna Emanuelsson hos Fredrik :) hoppas på att fisen hoppar fiiiint :)
över 1 år gammal bild stå ut!
 
skriver mera snart hoppas jag :D

Filly 1m - 105 :)

 2013-03-14    08:39:11   av:kaatrinskoog

trötttttt

 2013-03-13    19:49:44   av:kaatrinskoog
förlåt för viss uppdate! haft prao och dött.. hade klockan ställd 05.00 men vaknade 04.13 jobbigt!
Tösa

 2013-03-12    08:05:43   av:kaatrinskoog

Ja det blir mycket filmer nu men nu får det bli så, vill tävla!!

Mar. 08, 2013

 2013-03-08    21:47:04   av:kaatrinskoog
ni kan hitta mig på instagram


ni hittar mig!

 2013-03-08    21:46:20   av:kaatrinskoog
ni kan hitta mig på videofyme

Mar. 07, 2013

 2013-03-07    08:03:10   av:kaatrinskoog
nu har jag och musse pigg tagit oss till skolan haha! min gosse tröja Hihi! idag ska Daranka få hopparna lite ° ° skriver mer sen HDH

Movie

 2013-03-06    09:51:17   av:kaatrinskoog

Filmen från årets absolut första start. Japp jag rider som en gris och ja ni får stå ut! Haha men Daranka hoppade överallt iallafall! ^^ vann klassen med henne.

Tänkvärt inlägg!

 2013-03-04    21:35:21   av:kaatrinskoog
Citerar av någon: Det finns människor som arbetar för att vi alla ska känna oss lite tryggare. Polisen och brandkåren är synliga ute. Andra verkar inom slutna institutioner och dem vet vi inte så mycket om. Det är de som tillsammans tar hand om alla dem där som ni inte vill se, som ni inte vill ska vara ute i samhället. De som faktiskt ibland riskerar sina liv för att ditt ska bli lite lite tryggare. De som mer eller mindre tålmodigt står kvar när ångesten och aggressiviteten sköljer över dem, för att du ska slippa se och känna lukten av den. Och det finns de som inte respekterar det dessa människor gör, som tar sig rätten att ge sig på dem när de försöker göra sitt jobb. Det handlar om brandmannen som kallas ut och maktlös får stå och titta på brinnande hus när han väntar på förstärkning från polisen eftersom det finns människor som kastar sten på honom när han försöker göra sitt jobb. Mannen som tjänstvilligt går in i brinnande och rökfyllda hus för att rädda andra människors liv. Han som får en sten i huvudet när han försöker rädda andra människors liv. Kanske ditt liv. Tänk på polisen som aldrig vet vad som väntar när han får uppdrag över radion. Det är han som med bankande hjärta och adrenalinskakande ben springer upp för trapporna till en lägenhet för att avbryta en misshandel och till krogkön där det är vilt slagsmål. Som med en klump i halsen åker till Mälarstrand för att se om det verkligen är ett litet barn som ligger och flyter med ansiktet nedåt i vassen. Han som blir spottad på av den fulla mannen utanför krogen. Eller väktaren som ensam går ner i de mörka garagen, utan att veta vad eller vilka som finns där, för att se till att du går säker när du kommer hem sent på kvällen. Som nattronderar runt portuppgångar, och tunnlar, för att du inte ska behöva vara rädd när du går från tunnelbanan.Han som känner till varenda hemlös i området, han som frågar efter dem när någon av dem saknas, han som ser dem ni inte vill se. Han som sluter handen om räcket vid trappen där bara väktarna går och skär upp fingrarna på de rakblad som någon klistrat fast där. Det finns de du inte ser lika tydligt, de som tar över när polis och väktare har gjort sitt. Det är den där stora mannen på pendeltåget, med en liten fläskläpp som är på väg att läka ihop. Vårdaren inom psykiatrin som kraftfullt och milt håller fast mannen som har tvångstankar om att skada andra som är så vedervärdiga att det är svårt att tro att en mänsklig hjärna kan skapa dem. Det är han som varje dag med samma tålmodiga röst säger -Nej Kajsa, du får inte röka själv eftersom du bränner dig med cigaretterna. Till samma Kajsa som smög upp bredvid honom för två dagar sedan och slog en pall i hans ansikte. Det är kriminalvårdaren som tar hand om dem som är misstänkta och dömda för brott. De där brotten som får en att må illa och de som får en att undra över hur det står till med mänskligheten. Det är hon som lyssnar på gråtattacker och förtvivlan. Hon som frågar den aggressivt darrande mannen som står med knutna knytnävar om han vill ha frukost. Som talar lugnande under resan till tingsrätten. Det är hon som frågar den 16-åriga pojken som sitter häktad misstänkt för att ha mördat en annan människa om de inte ska försöka ringa hans mamma en gång till. Det är hon som duckar för kastade matlådor och termosar och säger ett tröstande ord till mannen som saknar sin familj. Som beställer en extra låda puréad mat från köket till den nyanlända tandlösa heroinisten som är så mager. Hon som öppnar dörrar där ångesten ligger som dagg redan på handtaget. Som stänger dörrar om människor som inte värdesätter andra människors liv och lindar om uppskurna handleder på de olyckliga som inte längre kan se värdet i sitt eget. Det är hon som får piss och skit kastad på sig. Hon som tas som gisslan. Som dödas. En dag som denna kan du väl skänka dem och deras familjer en vänlig tanke

Mar. 04, 2013

 2013-03-04    21:30:00   av:kaatrinskoog
Överlevt en hel måndag och inte alls trött.. haha älskar mit liv det är så underbar*!!! YOLO skrattat så jag dött haha godnatt peeeeeps!

Mar. 04, 2013

 2013-03-04    14:45:24   av:kaatrinskoog
första skoldagen avklarad bara massa andra kvar.. ska hem ich fixa mina små grisar nu :) en ska till masten, en ska longeras och en ska tömköras :)

Snabbinlägg!

 2013-03-03    21:45:00   av:kaatrinskoog
Eftersom allt - datorn,blogg.se, internet, mobilen- har nö felså ska jag försöka göra ett inlägg kan inte läggga till mellanslag och bilder..haha jaja Full speckad sportlovsvecka hosmig. Hur har ni haft det? jag har iallafall åkt traktor med Ruth, tävlat, tränat för Lotta Björé, varit i säfsen, sovit i stallet, varit i Boda Borg, tagit hästarnna på möran. Ja mycket gjort på lite tid. Imorgon börjar allvaret igen med skola.. fy fasen va otaggad jag är nu ska jag sova och invänta bättre tider! godnatt!

bland det bästa ja har sett!

 2013-03-02    09:26:25   av:kaatrinskoog

Mar. 01, 2013

 2013-03-01    08:11:11   av:kaatrinskoog


härligt väder!

Bloggdesignen gjord av: www.lovisaandersson.blogg.se/