BIB

 2013-04-28    21:38:40   av:kaatrinskoog

länge sen ett inlägg nu!

ska försöka dra igång igen, massa nytt men drar inte upp allt nu! tar bara de viktigaste sakerna i detta inlägg. (Y

1. Filly är SÅLD! Filly har åkt till en ny liten tjej i Arboga som heter Tyra. hon har det jätte bra och vi ska hälsa på henne på onsdag, och Tilda kanske följer mä ^^

2. JAG har köpt en Iphone 5 och är gör nöjd med detta kööööp! :D

3. Va på Göteborg horse show i fredags och lördag. åå vilka hästa sååå fina!

Ska skriva mer imorgon, ni får bilder på nya inköp så länge! :D och lite andra biler från Instagram.

teknik

 2013-04-16    08:45:07   av:kaatrinskoog
sitter på non och nej det blev bara ett inlägg igår.. jag kanske hinner ett ikväll men videorna är på väg upp från helgens tävling! ;)

ja är nöjdast i världen¡

 2013-04-14    21:59:33   av:kaatrinskoog
åååj så nöjd jag är! blir bara ett kort inlägg nu är så grymt trött!

Tävlade i Strömsholm idag Lb och La på Daranka och Corinne.
Corinnd v så pigg och glad så hon nolla Lbn och en andra palcering och nolla La och en 4de placering :D! Daranka hade en dålig pilot o Lbn så ett stopp och ett ner + ett tidsfel =9fel.. men La tog hon igen och NOLLA! andra nollan på sju LAer en till och vi är kvalade msvb :o Sick!

2 rosetter, 1 ländtäcke, 1 schabrak och 2 planketter.rätt nöjd! blir ett bättre inlägg imorgon och filmer!GODNATT

Hoppning på G, eller redan gjort?

 2013-04-10    22:13:55   av:kaatrinskoog
ÄNTLIGEN inleder jag med! äntligen kan jag börja små hoppa på ute banan utan att jag sjunker till underjorden, eller får lera till öronen eller att halka å IS! så igår fick tva av de små djuren hoppa. det va nämligen Corinne och Filly, hade två räcken uppe och 3 kavalattibommar ute. 
 
Corinne: Hon red jag med Felicia och gjorde allt för att få henne i lägre form och mitt lilla knep funkade! riktigt fin när jag red fram henne och sprang som en liten dressyr häst mitt lilla hjärta<3 Trav bommarna gick lite över förväntan! Hon lyfte på benen! haha trodde aldrig hon skulle klara alla så fint so hon gjorde:O duktig tös. ''Hoppningen'' gick också bra, ville komma så nära och lugn och avspänt som möjligt så hon va tvungen att sätta höjd och ta i lite, hon är alltid spänd men det gick rätt bra endå, och hon hoppade rätt bra. Några långa hopp blev det, hade jag redan väntat mig. idag gick hon runt färnsjön med Sanna och Misty.
 
Filly: Hon red jag med Julia ville bara att hon skulle på hoppa ett x antal språng. gick helt ok över bamarna, hon är så rätt om tassarna så hon lyfte asbra över bommarna. Hoppningen va hon JÄTTE pigg i så hon hoppa innan hindrerna så fick orytmn och red några gånger, men fick även lugna fina språng. Tycker synd om hon som inte får komma ut och tävla, men ny hoppas vi på detta. Right? Idag fick hon skritta trava och galopera lite med Julia barbacka i grimma och grimskaft. <3
 

Idag fick Daranka hoppa istället hann inte med henne igår , det började bli mörkt! 
 
Daranka: Jobbade på framridningen på att få henne djup och lugn, till min hjälp tog jag kavaletti bommarna och två upphöja bommar och samlade steg. bestämde mig över att hon inte fick springa iväg efter! och hon funkade rätt bra. En gång sprang hon iväg, hon satt bakbenet på bommen och trodde hon skulle dö eller något? men i galoppen ville jag få henne lugn och avslappnad, Och ja det fick jag. Nästan så man skulle tro att hon va sen, den känslan!?!  men när vi hoppa hoppade hon grymt fint. avspänt och lugn! min fiina !
 
 
Nu tar jag natta och inväntar en annan dag i skolan...
 

katastrofen stiger!

 2013-04-10    21:53:08   av:kaatrinskoog

Jobbar på detta med bloggen men ja det går lite hur som helst! haha bloggande hit och dit! ;) haha ja ja!
Ligger och lyssnar på musik/radio. faen va gött.

Jag har full speckad helg redan nu! 


Haha taco kväll med Emma och Emmy hos Emmy på lördag.. ojoj det kommer bli kaos, bara tanken på oss i ett kök.. Katastrof!  

Håller på med temat dans på idrotten... jag och dans är inte bästa vänner direkt, haha jag är nog en av de sämsta dansarna i världen. Det värsta är att vi ska komma på dasen själv och sen visa upp denför våran lärare Caamilla. Hmn ja får se hur det kommer att sluta, låten är waka waka så jag kommer bryta ut i skratt efter kanske 20-30 sekunder...

Ska skriva ett inlägg om heztarna snart!

Roliga sms! ibland så!

 2013-04-09    12:22:41   av:kaatrinskoogDagarna blir längre och längre!

 2013-04-09    12:15:55   av:kaatrinskoog
Ja älskar skolan... bästa som finns<3 eller?

jaja nu har jag iallafall hemkunskap. ska tvätta eller nö säger de men vad vi ska göra får vi se när vi drar igång.. Vill hem till mina små underbara djur och roda sen vill jag bara soooova!

1. Gå upp!

2. Överleva

3. Gå tillbaka till sängen!Här kommer alla känslorna på en och samma gång!

 2013-04-08    22:45:26   av:kaatrinskoog
lång dag med skola!

Kommit ner i min sköna lilla säng! äntligen lugn och ro! ska försöka sova hela natten idag! mycket som.snurrar runt i mitt huvud! hjärtat bultar ! inte kul med skola imorgon också! hoppas på att baka på hemkunskapen. Något Gött tack! sist gjorde vi påskbord som inte va.så lyckad kanske.. haha!

Avslutade dagen med 112 Aina. Måste va ett av de bästa programmen i hela världen! 112 Aina och Alcatraz å så bra! <3 känner hur huvud värken smyger sig på! rekord tid, tog in hästarna på max 10 min! haha


Filly fick sig en.promenad idag med misty och Julia. Mycket Busig ponny haha så söt! ^^

Daranka och Corinne red jag och Julia runt Färnsjön och träna kondition med mycket trav kanske.tog ca en timme. Ganska perfekta! :)


Nu Taggar jag en ny dag i skolan och slänger på musik Gött.

Apr. 08, 2013

 2013-04-08    09:19:44   av:kaatrinskoog
sitter i den "underbara" skolan..
slöjd! brodera varför katastrof..

trött

 2013-04-07    22:12:45   av:kaatrinskoog
Äntligen i säng, skulle va i säng för en timma sen.. hade tänkt att komma i säng senast kvart över 9 men det är ju skola så jag det fick bli nu! 
kommer inte bli så långt inlägg ä så trött! 
 
Filly red jag till Wasa med litte lättare, pigg och kry som vanligt :D
Corinne red jag också till Wasa med INSPÄND gud va sur hon va på inspänningen!...
Daranka tog jag och Emmy en prominix med i lite över en timme! :)
 
 
skola imorgon.. tagga godnatt!
 

Ny Design!

 2013-04-07    10:05:49   av:kaatrinskoog
Som ni ser så har äntligen jag fått en ny design!
 
Vad tycker ni? :) 
 

 
Alla borde kolla in Lovisas blogg som står sist till höger i spelterna! :)

Alla borde införskaffa!

 2013-04-07    09:57:19   av:kaatrinskoog
legat vaken i ca 2 timmar och ryggen är dett rent helvete!  Och ryggen  dödar mig så la mig precis med massage grejen och fan va ont det gör!min rygg lär ha dödat mig innan jag fyllt 20...nej men måste få igån blodcirkulationen sen går det bra, och den här hjälper mig grymt mycket! tycker alla borde köpa en sån! BRA SOM FAN OCH STARK! jag menaar 20kr på biltema? som hittat , right!  suverän liten pryl!
 
 
Håller på med dä där jäkl rummet och flyttar omkring, inte ett ställe blir det bra! just för till fället HATAR jag snetak, visst det är mysigt men jag kan ju inte ha nö hylla av något slag! hur jobbigt är inte dä?åå jag orkar inte. jag ska inte bli någon såndär inrednings grej för jag suger på det. Flyttat på allt utom garderoberna,spegeln och sängen! även alla små biler och rosetterna kex chokladen pokaler medaljer allt! 
Litet sneak peak på hur det ser ut, som ni ser har jag snetak, En luft madrass och vanlig madrass på golvet (innan jag va helt klar!)
 

Jag som ville mina dur skulle stå.... men alla utom Filly ska gå till Masten om julia kan rida Corinne jag ska höra med henne. Filly ska jag KANSKE hoppa lite på nu, funderar på att gå ut och rida henne redan nu! :) 
 
Charlotte Darankas förra ägare kankse kommer och tävlar här i Filipstad, och då har hon troligtvis sina 2 hästar här.skoj! ^^^undra va hexan säger då!
 
 

♥ you only live once ♥

 2013-04-06    23:32:51   av:kaatrinskoog

"
En dag i taget, det räcker.
Vänd dig inte om och sörj det förflutna,
för det är borta.
Och bekymra dig inte om framtiden, 
för den har ännu inte kommit.
Utan lev i nuet,
och gör det så underbart 
att det blir värt att minnas."
YOLO 
 
 

Jag har varit med om dig. Jag kan inte förlora dig

 2013-04-06    23:25:29   av:kaatrinskoog
Skulle skritta vid tippen upp och ner för backen, styrke träning! i vanliga fall rider jag med Felicia & då rider vi 3 gånger upp och ner sen skritta och jobba dressyr i 5 minuter, sen skritta upp och ner 3 gånger och sen jobba dressyr i skritt och trav i 5 minuter, sen en sista gång 3 gånger upp och ner sen skritta hem. Men idag ville jag få ut alla hästar så jag och Julia tog handhäst barbacka. så Felicia fick jobba själv och vi stod stilla i mitten. Såklart kan inte Daranka stå still, Misty vill lukte på alla hästar, Filly ville äta överallt, corinne va förbannad på Misty och Daranka retade upp Sanna.. ja det blev ju rätt lyckat endå haha va bara Sanna som faktiskt skötte sig.. 
Jag red Daranka och hade Filly som hand häst.
Julia red Corinne och hade Misty han hand häst, men hon böt sen.
 
 
Sen in försökte fixa denna förbannade design som slutade i katastrof... flyttade om i mitt rum också! räknade ut att det kan få plats min säng + 4 luft madrasser om man trycker ihop dä! fn va chill!
Och som vanligt kände sig Emmy ensam i stallet så jag fick gå ner och ge na sälskap så vi gick en prominix med Igor, industri rakan bort och tillbaks. som tur ä så har ju söta lilla rara Emmy bil så då tog vi en tur till ICA.
* Napp påse
* Trocadero
* choklad
kan det bli bättre? Sen ville hon dra en runda på stan så då gjorde vi dä, bara en epa ute, Max va det. och så va lilla farbror blå ute och åkte självklart! sen hem och vips så hamnade jag här i sängen igen :D göttt!
 

Tillfällig Design!

 2013-04-06    21:49:34   av:kaatrinskoog
Ja som ni ser så vart det inte riktigt som jag hade tänt med denna så kallade design.. höll på att fixa en ny, men när jag redigera kodmallarna så gick den in på arkriv hela tiden så allt raderades och vips så fick jag denna tillfälliga... Men som tur är har jag en snäll kompis som hjälper mig, kolla gärna hennes blogg också! 
--> http://lovisaandersson.blogg.se/
 
 
 
 
 

 2013-04-06    17:10:30   av:kaatrinskoog
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
Vissa känslor! 

Snabbis!

 2013-04-06    12:30:37   av:kaatrinskoog
Klockan är redan halv 1, vad häner med tiden? den springer som bara den! va ner på ''stan'' med mamma nyss, va in på Magnolia, kaj's kläder, colorama sen drog vi iväg till Bössan och skulle kolla på gardiner, Fy fasen va många snygga gardiner det finns! i'm in love! detta är en inrednings affär som är as billig! hitta massa saker jag vill ha! men mamma måste fixa sitt sovrum, köket och toan klart innan jag tänker börja med mitt lilla rum. men nu ska jag fixa om lite i mitt rum och se om det blir bättre? 
 roligt med alla dessa kommentarer! hihii ^^ gullligt av er! när jag är klar kommer jag skriva ett inlägg till!
 
FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM @KATRINSKOOG gilla alla mina bilder och få en Shoot out! :D
 
 

Desperat!

 2013-04-06    00:39:06   av:kaatrinskoog
Någon gullig Tjej/kille som vill fixa en super Design till mig?
 
Krav:
♥ Gratis fix!
♥ snygg
♥ ej rörig
♥ den som gör designen kommer få en länk!
 
Om du känner för att hjälpa mig kan du maila mig @Kattiskoog_98@hotmail.com
 
 

Lång dag med en skadad tå.. hah

 2013-04-05    23:35:57   av:kaatrinskoog
Gosat ner mig i sängen med en cola, nybäddat, telefon och blogg.se såklart! vad hände med dagen? förmiddagen bara sprang iväg? hur hände det? jag som vaknade så tidigt? men jaja jag gick inte ur sängen fören typ halv 11, va så gött att bara ligga i sängen och gosa med datorn! sen käkade vi ju lunch på Little Dragon Thai med mormor och mamma, sen hem och smörja lite och sen en skritt promenix med Daranka, Julia, Corinne, Sanna och Felicia efter som dom hoppade igår Julia fick gå med Corinne för daranka går så himla fort så jag blir stöllig! hon har så långa ben så jag hinner inte med dom.. Sen blev det dreesyr på Filly, som gick fint men tyckte jag va ett helvete. avsluatde med massa galoppfattningar och avbrott så i slutet blev hon riktigt fin!
 
Tog in de små djuren ca 8 skönt med lite värme på kvällarna! Vill bara kalla på sommaren så alt ska gå så fort! sen fort som tusan in och kolla på Let's Dance håller så klart på Robban och Erik! han inte se allt för va tvungen att gå upp och städa... byta sängkläder och så vidare, inte kul! När jag hade varit på toan och borstat tänderna och skulle gå ut gick jag på någon planka med en spik på (mamma river bort tapeten) fick spiken mellan tårna så jag har as ont, lovar att spiken kom typ mellan 5-10mm in i mellan mina tåååår :'( började dyng blöda pågrund av dä.. 
 
tänkte ta kvällen nu och slänga på en film eller liknande!
 

vinnare av länken!

 2013-04-05    23:12:17   av:kaatrinskoog
haha hade en som gissade rätt, hon heter Mailn men hon har ingen blogg, men fick hennes mail, dock vill jag inte publicera den! men grattis i allafall! :) 
 
Svaret va: 4 gånger i veckan måste jag städa och plocka i rummet! tisdag, torsdag, fredag och söndag då måste jag städa!jag är ganska stressad när jag gör saker och hinner inte riktigt med att hålla rent då! :)
 

Vinn en länk!

 2013-04-05    11:44:00   av:kaatrinskoog
Ni läste rätt! vinn en länk genom att svara rätt på denna fråga! Som alla vet så hatar jag mer eller mindre att städa! så frågan är:


HUR MÅNGA GÅNGER I VECKAN STÄDAR JAG MITT RUM?


Svaret och länk kommer upp ikväll om någon ställer upp ^^
Vår solen skiner!

 2013-04-05    11:25:15   av:kaatrinskoog
Så trött! fattar inte varför? men jag kan inte sova på morgonen! kvittar hur sent jag lägger mig så slutar det med att ja vaknar 7... börjar på att bli lite jobbigt faktiskt!
Kl 12 ska jag och mamma med mormor ner till kina resturangen och käka, för hon fyllde år i lördags och hon ville äta där så då ska vi göra det också! sen blir det att rida dressyr på Filly och skritta de andra eftersom dom gick träning för fredrik igår :)
 
Hittat en sak jag verkligen stör mig på!
 
Det här med åsikts inlägg om hur andra rider eller sköter sina hästar/ponnysar! kom in på en blogg som bara hade åsikt inlägg om hur människor rider eller hur dom sköter sina hästar! T.ex att det va djur misshadel för att någon borsta hästen med en magic brusch på benen? tror det måste ha varit minst 60 inlägg om hur Nellie Berntsson sköter sina ponnysar. massa små skit som att hon såg att hästen hade spån i svansen? vad händer? skulle varit skillnad om hästen hade stora skavsår på benen eller liknande! Tror inte den som skrev den här bloggen skulle vara så glad om alla skrev hur dens häst blev skött eller riden eller liknande! Skulle ni tyck det va rolig tt höra saker om era hästar?  Jag har aldrig varit utsatt för något sådant men har läst på massa bloggar att, folk rider sönder sina hästar på hopptävlingar! stod ett inlägg om att Nellie red Bellman så han skulle få skador i lederna?!? Jag tror dock inte hästen får så stora skador i lederna i hoppningen... hade han gått med huvudet långt ner när han hoppa hade han nog fått mer skador. Hur många tävling ponnyer som ''rider som stöllar'' har fått skador? jag tycker själv jag rider fort med mina ponnysar men dom har aldrig fått några skaor eller dyligt! Alla ni som skriver massa åsikts inlägg, tänk på va ni skriver, för va skulle ni göra om ni fick samma sak tilbaks? 
Tänk er för odentligt!
 
Hästarna gick helt OK igår, ingen direkt super träning.
Banhoppning stod på schemat, massa kronliga vägar och dyligt! 
Corinne a grymt tjurig, men hoppade på fint blev väldigt springig och spänd, avslutade med en bana på ca 1m. 
Daranka va hur pigg och vinglig som helst, haha höjd har hon ju iallafall! aven hon slutade med en baba på 1m.
 
 

Pay & jump

 2013-04-04    23:11:02   av:kaatrinskoog
Jag är sjuuuukt trött men ska försöka skriva om pay & jumpen som va i måndags! har varit otroligt trött denna vecka även fast det har varit lov! 
 
Filly: 
70cm gick som jag hade tänkt mig altså 0 fel. Kul att hon är så fräschen även om hon inte varit ute något sen cm-hoppningen ilikstad i somras! pigg som en liten knäppis. Märks att detta är en av de sakerna hon gillar mest i hela världen, att få va ute i centrum och få hoppa! ♥
 
80cm aven den gick som tänkt 0 fel. Hur pigg som helst blev hon lite random?!? inne på banan ville hon bara springa och hoppa alla hinder som existerade på banan. Det känns att jag är aldeles för lång för henne! på grund av mig blev hon  och hoppa av lite överallt kändes det som, 2 hinder hoppade vi -enligt mig- av 2 meter ifrån, men vi hoppade kanske en meter ifrån. haha älskar henne! ♥
 
 
Daranka:
90cm gick nästan över förväntan 0fel. måste ha varit en av de vingligaste banorna jag har hoppat! över alla hinder kom vi, tror det va på femman när jag vände upp glömde jag driva så hon bröt av till trav och precis innan hindret 2-4 skritt steg! så jag skänklade som en stölle och hon hoppade typ stillastående och klarade det. hon är så gullig min lilla stjärna!
 
1m gick lite över förväntan den också men 4fel. Börjar med att riva ettan men allt va mitt fel! jag satte av henne aldeles för långt så hon blev för flak och rev frambommen.skönt att känna att det va mitt fel och inte att det va hon som slarvade! sen hoppade hon som en liten buse! kanon fint! ♥
 
Corinne:
 
90cm va en helt okej runda med 0fel. barjade med att hon va hur grinig som helst! fick driva som en stölle till första hindret för trodde hon skulle stanna redan på de, sen blev hon hur pigg som helst istället och sprang och kollade på det fina taket.. jaja hon hoppade ju iallafall!

 
1m den gick totalt över förväntan med 0fel. Lite små tjurig där i mellan åt men hoppade ändå ganska fint endå! hoppade alla hinder, dock satte jag av henne för långt ifrån typ på 3 hinder för det gick fort och jag inte hittade något mellan läge direkt! kan inte direkt säga att hon är något säkert kort iallafall haha !♥

 
tror inte det blev några filmer! iallafall inte på min telefon. rätt lyckat iallafall! 5 nollor av 6 rundor :) 
 
 
 

 
 
 

god morgon världen!

 2013-04-04    07:38:29   av:kaatrinskoog
somna ca 20 i ett och nu upp och tagit ut hästarna, glömde lägga ut höet till Daranka & Filly och till Santino & Nicke. Och till Filly fanns det ingen grimma.. den hade hon slängt av sig i hagen.. SUCK! Hon fick ta den första bästa en gammal grön grimma som Mimmi hade förut<3


Red dressyr på Corinne och Daranka, Daranka gick helt ok, pigg och framåt men reglerbar. Corinne gick bra ibland, hon tyckte det va roliga att springa och kolla på den fina klar blåa himlen och fort skulle der gå då va det roligare ... ibland så!


ikväll blir det hoppträning för Fredrik med Corinne i första gruppen och Daranka i andra gruppen. sjuuukt taggad efter som dom va så fina på pay and jumpen! :) Ska försöka skriva om den ikväll eller imorgon för jag måste ha en dator för annars kan det bli hur som helst! ikväll världens der av med Ruth och hitta på något! min älskade vänn! <3 Ska försöka skriva mer sen har inge batteri på mobilen kanske bara 10% så hörs snart!

Apr. 02, 2013

 2013-04-02    16:22:49   av:kaatrinskoog
på väg hem från boda borg! jävel va kunglig bror och mamma jag har! 19 av 23 banor klarade!! Och tacobuffe ujujuj LML!
Nu hem där 3 ponnysarna väntar på att få skrittas efter gårdagens finfina hoppning, ska skriva om den sen! :))
Bloggdesignen gjord av: www.lovisaandersson.blogg.se/