Värt att läsa!

 2013-01-23    21:32:03   av:kaatrinskoog

Så du har startat en blogg som du nu ska fylla med innehåll? Det allra viktigaste och det jag jämnt tjatar om är att du ska skriva om sådant du är intresserad av. Att börja blogga om något du inte brinner för slutar alltid i att bloggen dör.

Hitta dina uppslag

 

Även den mest rutinerade bloggaren kan ibland drabbas av skrivkramp och inte komma på något att skriva. Här finns det många metoder för att undvika fallgroparna. Ett tips jag brukar ge, är att skaffa en liten anteckningsbok som du bär med dig överallt. När du då plötsligt kommer på en bra idé, är det bara att klottra ner några stödord och göra ett inlägg av det när du har möjlighet.

Ta med dig ditt anteckningsblock var du än går och se till att ha det jämte sängen. Många idéer tenderar att dyka upp precis innan man ska somna, och av erfarenhet kan jag lova dig att man aldrig kommer ihåg idén till dagen efteråt.

Det är förskräckligt tråkigt att skriva om saker som man inte har något intresse för, och det märker läsarna snabbt. Då försvinner hela poängen med att bloggande ska vara roligt. Resultatet är en krystad och tråkig blogg som dessutom kommer att bli jobbig att arbeta med, och då rinner det förr eller senare ut i sanden

.Förutom att skriva om saker du brinner för – oavsett om det är datorer, fiske eller helt enkelt din vanliga vardag – är det bra om du har ett eget språk. Det har du säkert, även om du inte tänker på det. Men det är viktigare än vad man kan tro. Ett eget språk är en av de viktigaste sakerna för att lyckas göra en blogg som når framgång bland läsarna.

 

Bra tips oom du vill börja blogga! :)

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Bloggdesignen gjord av: www.lovisaandersson.blogg.se/